1246310000_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Siinä ne ovat. Tämän kesän aarteeni. Kerttu-pussukka ja Lasipurkki, joihin voi laittaa asioita. Löysin ne Lattomeren kesäjuhlilta. Pussukka on kierrätysmateriaaleista tehty ja ne on kerttu-tuotteita. Katso lisää osoitteesta www.kerttukauppa.com. Kertut on ihania ja hauskoja vaatteita ja pussukoita yms. Heti riparin jälkeen suunnistan taidemuseolle katsomaan mitä sieltä löytyy. 

Lasipurkki olikin sitten 50 sentin ostos. Se on sellainen Ilves-purkki. Ja se on kiva. Niitä mulla on nyt kolme. Ehkä löydän niitä vielä lisääkin :)

Kesäkuu onkin lopussa. Huomenna lähden riparille. Se on neljäs leiri tänä kesänä. Oivoi. Aika paljon leirejä, mutta leireily on kivaa. Vähän haaveilen ajasta, joka on jo ensi viikolla tähän aikaan. Silloin jäljellä on muutama työpäivä ja MONTA Vapaapäivää! Sitä ennen pitää keskittyä tähän hetkeen.

Ja tässä hetkessä onkin monenmonta kysymystä. Monenko aikaan pitää herätä? Mitä huomenna syödään? Miksi elämä on välillä yhtä kärsimystä? Miksi kaikki ei voi sujua niin kuin itse on suunnitellut? Mikä tämän elämän tarkoitus on? Mistä nuo kaikki tiskit tulee? Milloin voi lähteä reissaamaan? Mihin voisin lähteä?

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää, kummastuttaa pientä kulkijaa... Elämän peruskysymyksiä sitä mietitään ensi viikollakin riparilla ja lauletaan.. "Sinä kesänä, oltiin rippileirillä, tuuli kulki missä tahtoi, painoi selkäsi seinään.." Joku rakastaa sua niin että sattuu. Se joku on Jumala. Ja Isän käsiin nyt jätän kaikki kysymykseni ja vastaukseni.  Aloitan uudella asenteella joka päivä. Nautin kaikesta siitä hyvästä mitä Jumalalta saan. Kiitän Jumalaa niistä hyvistä asioista ja ihmisistä elämässäni. Yritän olla parempi ihminen. Ilman Jumalaa en siihen pysty.

Tänään ei ollut näköjään kauhean antoisaa tekstiä. Se johtuu kuumuudesta. Palaan asiaan uudelleen ensi viikolla:) Erinäisiä asioita ja ihmisiä odotellen siis seuraavaan päivään siirryn.. SiuSiu!

PS. Vielä vähän kissaterveisiä:) Pelattiin mölkkyä, ja meidän seurakissat valtasivat pelialueen.

1246310503_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1246310333_img-d41d8cd98f00b204e9800998e