1 yö ja alkaa taas työviikko.

4 päivää ratsastukseen. Ellei oo liikaa pakkasta. Toivottavasti ei ole liikaa ja päästään ratsaille.

7 päivää kauneimpiin joululauluihin ja serkkuglögeihin. Jee :)

8 päivää siihen kun nään rakkaan ystävän ja samana iltana saan myös miehen Suomeen hetkeksi. Toivotaan turvallisia ajomatkoja.

12 päivää JOULUUN! Minä olen jouluhörhö. Niinku Histamiinikin :) Jopa sen verran, että joudun aina joskus miettimään, että oonko ite mennyt mukaan tähän kaupalliseen jouluhössötykseen. Oli miten oli. Lahjojen antaminen ja saaminen on kivaa. En voi yhtään kieltää sitä, etteikö lahjojen saaminen olis kivaa. Mutta tykkään ja haluan myös antaa lahjoja. Tykkään myös tehdä kortteja ja antaa niitä. Kaikenlaista odottamista on ennen joulua. Parasta kuitenkin on se, että on Vapahtajamme syntymäjuhla ja Hänen tulemistaan saamme odottaa! Rehellisesti sanoen, ilman Jeesusta en kyllä selviäisi. Vielä kun useammin antaisin asiani Hänen hoitoonsa. Silloin ne sujuu parhaiten.

15 päivää reissuun. Ruotsinmaa kutsuu. Jännää!!

19 päivää vuoden vaihtumiseen. Ensi vuodesta en vielä tiedä, mutta toivottavasti tästä vuodesta oon oppinut taas jotain ja ensi vuosi olisi hyvä. Toivon ehkä jopa vielä parempaa vuotta kun oli tämä. Tämä vuosi oli ihan huippu!!

Nyt pitää mennä nukkumaan. Odottamisen keskellä pitää elää myös tässä hetkessä. Ettei elämä mee vallan pähkäilyksi. Hyvää yötä!