suloista joutilaisuutta.. Sitä nyt varmaankin on meneillään.

Tai sitten oon vaan lamaantunut kertakaikkiaan. Ensin sitä odottaa, että kevät tulee ja on aikaa ja energiaa tehdä vaikka mitä juttuja. Kaikkia niitä juttuja, mitä on siirtänyt kevääseen, koska on pitänyt nukkua talviunia :) Ja nyt ne ajat olisivat käsillä. Ikkunoiden pesua, kaverien näkemistä, reissailua, pyöräilyä, lenkkeilyä jne... se listahan loputon, kuten kaikki meistä hyvin tietää.

Mutta turhahan näistä kaikista on ottaa stressiä. Jos laiskottaa ja lamaannuttaa, niin sitten niin tekee. Ja turha sitä vastaan on taistella. Varsinkin kun ei ole pakko.

Tämän kirjoituksen myötä taidan hipsiä kesälomalle blogista. Tai en oikeesti ole täältä kesälomalla, mutta ihan vaan varoittaakseni niitä, jotka täällä jotenkin säännöllisen epäsäännöllisesti vierailevat. Edessä on sellaiset kesäkuukaudet, ettei kauheasti blogin kanssa vietetä aikaa. Varsinkaan tämän mun verbaalisen lahjattomuuden kanssa. Kun omien ajatusten kirjoittamiseen menee monta minuuttia.

Sen verran loppukevään ja kesän meiningeistä, että ihan kivoja juttuja on luvassa. Lontoossa ensi viikolla, leirivalmisteluja, lähetysjuhlien valmisteluja, Kummipojan rippijuhlat, ripari, lomalomaloma... Ratsastusta, mökkeilyä, jäätelöä, pannarikestejä, reissaamista, metsäilyä, jazzailua.. Kaikenlaista kivaa. Paljon tekemistä. Aikaa myös levätä. Mut nyt toukokuussa ensin tehdään megapäiviä ja lyhyempiä viikkoja. Vapaat on pidettävä, vaikka hommia olis kuinka paljon rästissä. Muuten ei pysty luomaan uutta. Tai edes soveltamaan vanhaa.

Onpas jaarittelua. Pointti oli se, että kivaa kevättä ja ihanaa kesää! Nähdään taas kun aika on :)

P.S. Suosittelen elokuvaa EatPrayLove :) Ihana! Suosittelen myös Italiaa ihan oikeasti. Siusiu!