(Eilinen kirjoitus ei sitten ollutkaan maaliskuun ainoa)

Nämä ovat kuvia ja tunnelmia loppuvuodesta 2011 ja alkuvuodesta 2012 :)
 


Itseasiassa. Tämä kuva on viime vuoden pääsiäiskuvia. Täytyykin aivan tuota pikaa kaivaa esiin nuo kananmunien muovikuoret. Tosi hauskaa oli "keittää" muovikuoret muniin ja sen jälkeen myös syöminen oli hauskaakin hauskempaa.



Isän suvun serkkutapaamisen viihdykettä. Kanat on myös oivaa lastenleiri ja ripariviihdykettä. Tai siis sorsat ja muut. Niiden seuraksi tarvii tyhjiä pyörän sisäkumeja. Toimii ritsan tavoin ja pitää kivaa ääntä.



Kätköily. Geokätköily. Tuo harrastuksistani uusin ja hilpeyttä herättävin. Onneksi mulla on ihana mies, jonka kanssa kätköillä. Ja serkku ja serkku ja pikkuveli ja pikkusisko. Kätköjä on nyt etsitty heinäkuusta 2012 asti ja oon löytänyt eri ihmisten avustuksella nyt maaliskuun loppuun mennessä 100 kätköä! Pieni askel ihmiskunnalle, suuri askel minulle :)



Hemma Kväll on tullut tutuksi. Ruotsin Makuuni. Trollhättanissa oon käynyt. Monta kertaa.



Lopuksi ruokakuvia. Sisäfileepihvejä tuli noista. Suurinpiirtein onnistuneita...



Tässä valmis annos. Naudan sisäfileetä, uunipunajuuria ja uunijuureksi, pippuriaiolia ja herneenversoja. Namnam!!



Sitruunapastaa ja kesäkurpitsaa. Sanoisinko, että eksyin jännän äärelle. Mutta ajattelin eksyä uudelleenkin.



Suppilovahverokeittoa. Tää oli oikeesti tosi hyvää. Ja ihan helppo tehä :)



Sienipiirakkaa. Suppilovahveroita. Paprikaa. Kirsikkatomaatteja. Sipulia. Juustoraastetta. Kuvan alareunassa on laaduntarkkailun jäljet. Koska kokeilin melkein ekaa kertaa soveltamista. Hyvää tuli.



Rakkaudella tehtyjä pullia.



Eipäs ollutkaan kaikki loput kuvat ruokakuvia. Nainen kuvien ja ruokien takana. Kallo ja Kevätaurinko 2012. Kesää odotellessa. Kevät on silti kivampi kuin kesä. Keväällä kaikki vasta herää eloon taas. Kesällä se hetki on jo ohi. Nyt on aika seurata luonnon heräämistä. Tervetuloa uusi elämä!!

Mä tykkään!!