...blogipäivitys. On tainnut taas aikaa vierähtää viime kerran bloggauksesta. Tässä on tainnut aika vierähtää vähän muissa jutuissa kuin tämän blogin äärellä istumisessa. Itseasiassa mun piti tähän kirjoitukseen liittää muutama kuva, katotaan jaksanko tänä iltana nyt ryhtyä siihen hommaan. Ja nytkin kun lähdin kirjoittelemaan niin tuntuu että eihän tässä nyt mitään kummallista. Paastonaikaa edellään ja Ruotsin reissun oon tehnyt helmikuun lopulla...

Ruotsin reissulla oli jotenkin raastavaa, kun siellä oli kevät jo kovin pitkällä. Trollhättanin keskustan kaduilla kävellessä vain hiekka rapisi jalkojen alla ja ilmassa oli jo lupaus kesästä, aurinko paistoi ja taivas oli ihanan avoin ja sininen. Ulkoiltiin Miehen kanssa tosi paljon, kätköt nimittäin vetivät puoleensa. Ja löydettiinhän me. 8 kätköä lauantain ja sunnuntain aikana sekä kolme hirveä lauantaina. Hienot eläin on hirvi ja siellä ne pällisteli tien vieressä. Ei onneksi tullut eteen. Sitä mä en oo koskaan toivonut, että ne hirvet tulis auton eteen, vaikka oon usein toivonutkin näkeväni hirviä. Isoja eläimiä ovat. Katottiin myös hyvä leffa: "Yhtenä päivänä", "En Dag". Mielenkiintoinen leffa, mutta ärsyttävä loppu oli siinä. Kertakaikkiaan.

Hyvänen aika! Munhan piti tästä jo kirjoittaa aikoja sitten, koska Prinsessa Estelle Silvia Ewa Mary syntyi juuri päivää ennen kuin lähdin matkalle Ruotsiin! Ehdin juuri ennen lähtöä nähdä vielä tv:stä Daanielin ilmoituksen syntyneestä tytöstä. Ja seuraavana päivänä kuulin Prinsessan nimen istuen sohvalla Trollhättanissa ja siellä telkkarissa itse Kuningas nimen kertoi. Voi Prinsessaa! Mä olin siitä innoissani, Suomessa murehdittiin missä on Madde ja ruotsalaiset eivät oikein asiasta puhuneet. Enemmän puhuttiin illalla Euroviisuista ja muista aiheista kuin Prinsessa Estellestä :)

Ruotsin jälkeen vietettiin myös Ystävän 30-vuotisjuhlia lähinnä kolmen naisen voimin. Mukana oli vuoroa vaihtaen myös kaksi muuta naista, yksi mies ja pieni vauva. Apujoukkoina ja hengessä mukana oli ainakin kolme perhettä. Yksi Porlammilla, yksi Lahdessa ja yksi Porin Lattomerellä. Viikonloppu oli mahtava. Iloa ja surua yhdessä. Tragerhoitoa, hyvää pihviä ja juureksia, viiniä, brunsseja, ratsastusta, saunomista, paljuilemista, makkaran paistoa. Ah, ihana naisten viikonloppua!!

Maaliskuu on muutoksen aikaa.. Muutos on valtaisa, mutta todella mieluisa. Siihen on liittynyt kodin sisustamista uudelleen, digiboksin hankkimista, siivoilua ja roudailua, pohdiskelua. Koti on sisustettu uudelleen. Haaveena on nyt myös uusi koti. Rukoillaan, että löytyy uusi koti ja muutenkin muutokset menevät hyvin :) Elämä on ihmeellistä. Eikä suinkaan rauhallista, minkä jo Nuuskamuikkunen on ihastuneena todennut.

"Kasvoin kiinni kiviseen maahan/ Mustaan multaan ja lumeen/ Tunnistan kasvot meren ja jään/ Tavoitan hetkeksi tuulen./ Minä tunnen totisen katseen / Totisen sielun ja sen hymyn/ Kun polttaa ikävä ja kaipuu on mennä/ Ja palaa ikävä jäädä

Jos tahdot tietää mitä on pimeä/ Asu luonani lokakuu/ Jos tahdot nähdä mitä on valo/ Pysy luonani kesään

Nämä aamut päivä voi oottaa/ Pian se saa yöksi jäädä/ Nämä sateet ja pakenevat pilvet/ Aavistan taivaan/ Kuuletko äänet ja äänettömyyden/ Näetkö taakse harmaan/ Sinua katson ja sinua kosketan/ Ja sinä tulet mun mukaan."
(Maarit Hurmerinta: Jos tahdot tietää)