Onhan tuokin nyt sitten otsikko :) Nyt on ilta ennen leirirumbaa. Huomenna alkaa tyttöleiri. Pelottelevat uutisissa sateilla. No, antaa  tulla vaan, me tehdään sitten sisäjuttuja. Eikä me tytöt pientä sadetta pelätä.

Nyt telkkarissa on ihan lopuillaan "Tyttö sinä olet tähti". Ah, nuorta rakkautta. Se on niin sydäntäsärkevää! Ihan tässä tulee ikävä Omaa Kultaa, joka tällä hetkellä tuolla lahden toisella puolen ja vähän vielä pidemmälläkin. Vaikka ei silti, tällä viikolla oltais nähty vähän harvemmin. On tosiaan leiriä ja Lähetysjuhlat Haminassa. Jännittävä kesäkuu :) Huomisesta lähtien aika rullaa taas oikein vauhdilla, just nyt tuntuu, että juhannus on jossain valovuosien päässä.

Aattelinpa laitella valokuvia tähän tekstiin, mutta eihän tässä nyt jotenkin toimi tuo kuvien laittaminen. Edelliseenkin tekstiin piti jo laittaa kuva. Mut ei sitte. Ei ainakaan just nyt, kun väsyttää ja pitäis vaan mennä nukkumaan. Yritän jossain vaiheessa tätä kesää saada kuvia (jos se toimis taas jonkun ajan päästä...). Kuvia mulla olis tunikasta, nokkoskeitosta, ekasta grillauksesta, raitasukista, äitienpäivän ruoista. Ja taidanpa vielä ottaa pipoista, villasukista, sormikkaista... Kai munkin jossain vaiheessa pitää esitellä kaikenlaisia tekeleitäni, kun kaikki muutkin niitä netissä laittaa. Tällä hetkellä virkkailen mattoa ja afrikankukkia. Niistäkin pitää ottaa kuvia :) Toi ruokien kuvaushomma on tosi hauskaa. Kun pitää aina kuvata ruokansa. Mut hei! Silleenhän sais uuden tavan pitää ruokapäiväkirjaa ;)

Joka tappauksessa... On aika valmistautua unten maille. Ihanaa kesälomaa!! ja kesän aikaa! Älkää antako sateen lannistaa. Se saattaa muuttaa suunnitelmia, mutta antaa kuitenkin mahdollisuuksia johonkin muuhun. Sitäpaitsi, Sade virkistää!

Kuulumisiin!!