(Palasin ruusupohjaan, se vaan oli kivin näistä vaihtoehdoista ;) )

Piti jatkaa tätä juttua jo heti viime blogin jälkeen, koska Sanan Ajasta löytyikin aika hyvin tehtävää ensi vuodeksi. Tai siis täksi vuodeksi.

"Kun kerran olette ottaneet omaksenne Herran Kristuksen Jeesuksen, eläkää hänen yhteydessään: juurtukaa häneen, rakentakaa elämänne hänen varaansa ja vahvistukaa uskossa sen mukaan kuin teille on opetettu. Kaikukoon kiitoksenne runsaana. Kol. 2:6-7." 

Kaikukoon kiitoksenne runsaana. Niin paljon on aihetta kiittää pienellä ihmisellä.

Sitten on vielä pari juttua muumikirjoista. Nyt oon lukenut Muumilaakson marraskuuta.

"Nuuskamuikkunen taivalsi etelään päin, toisinaan hän pystytti telttansa ja antoi ajan mennä menojaan. Hän kuljeskeli umpimähkään, katseli ympärilleen mitään miettimättä, muistelematta ja nukkui paljon. Hän oli valpas, mutta ei hitustakaan utelias, eikä häntä liikuttanut mihin hän kulki - hän halusi vain vaeltaa eteenpäin. " Sellasta se välillä on se elämä.

Ja hauska oli myös kohtaus Hemulin elämästä. Se oli päivä, jolloin Hemuli käyttäytyi epä-Hemulimaisesti. Hauska kohtaus oli se. Hemuli on sellanen järjestyksen olento, joka ei voi ymmärtää, miten ihmiset ovat joutilaita ympärillä. Ja Hemuli itse heittäytyi joutilaaksi ja hassuttelevaksi. Minäkin oon ryhtynyt joutilaaksi vuoden alun kunniaksi, mutta eiköhän se tästä. Kun pääsee lepokitkasta irti, niin sitten onkin vauhtia kovasti.

Tänään oli Hassu Koira kylässä. Ja samalla sisko ja sen veli. Elikkäs mun veli myös. Hassu Koira E keksi kivan leikin: Mulla on oma leikkinalle, mutta on paljon kivampaa roudata koala, kengu, pupu ja kuutti sängystä näytille. Hauskaahan se oli, vaikka niitä muita ei oikein saanut ottaa. (Tää juttu oli hauskempi kun oli ite paikalla.)

Ja hei. Karkkilakko on kestänyt 7 päivää. Aika suoritus :)