Mikään ei turhauta niin paljon kuin se, että on juuri kirjoittanut tekstin ja sitten meinaa liittää kuvan mukaan, niin homma alkaa jumittaa. Ja ei, en kopioinut/tallentanut edellistä tekstiä. Nyt se edellisen kirjoituksen fiilis vähän meni. Mutta pointti oli se, että on jo kesä. Ötökät ovat saapuneet lenkkipoluille. Ei ole kiva se. Ja kohta kaikki lehdet ovat jo isoja ja tummanvihreitä. Onneksi vielä on vähän keväänvihreää ennen kuin kaikki muuttuu kesänvihreäksi.

Väreistä puheen ollen. Sain tunikan valmiiksi. Alku oli hieman hankala, mutta vaikeuksien kautta voittoon. Tunikassa on suklaanruskeaa, sinapinkeltaista ja oranssia. Dropsin lankoja ja Dropsin malli. Laitan kuvaa joskus myöhemmin kun saan sen otettua. Helteillä tunikaa ei oikein voi pitää, voi tulla jokin lämpöhalvaannus, mutta viileitä kesäöitä odotellessa. Näinä päivinä kun ei oikein voi pitää tunikaa. Mutta tuon lämmön kanssa on sitte sellanen juttu, että alkaa riittää jo lämpö. 30 on ehdottomasti liikaa. En halua sellasia hikihelteitä.

 
Kesään ja lomaan kuuluu jokseenkin paljon taas unelmia ja suunnitelmia. Aika kun tuntuu olevan suunnitteluvaiheessa rajatonta. Tässä muutama unelma ja suunnitelma:
- Matka Norjaan. (Jos tää onnistuu, kaikki muu suunnitelma tehdään sen mukaan)
- Maalailua, maalailua. Punaista, mustaa ja valkoista. Ulkorakennuksia.
- Ruokanautintoja torilta, metsästä ja grillistä! Nokkosista ja raparpereista pitää aloittaa pianpian!!
- Kätköilyä
- Jazzeille. Ehkä töihinkin.
- Meriretket Säppiin ja Ouraan. Se olis vänskää, mutta katotaan osuuko askel- ja merimerkit kohdilleen.
- Aikaa Kullan kanssa. Leirejä ja retkiä kummallakin on yllättävän julmetusti, että otetaanpa sitten kaikki ilo irti yhdessäolosta.
- Muidenkin rakkaiden kanssa oloa. Se on vaan niin kivaa, niin siksi!
- Särkänniemeen, särkänniemeen!! Jei!!

Olikohan jotain muuta? Kauheesti kaikkee, mut haittaaksse? Ei haittaa, nyt on kesäkesäkesä ja aikaa on vaikka millä mitalla! Tehdään mitä keretään :)

Nyt hetkeksi rippileirin pariin, on aika suunnitella kevään leirit valmiiksi, viikko armonaikaa jäljellä :) Ja ensi syksykin pitäisi pistää pakettiin, puhhuijaa!